nieuws

Vierde winkel voor Ber Vogels

Nieuws

BEEK EN DONK – Ber Vogels heeft er weer een winkel bij. De bakker uit Gemert opende maandag 20 oktober een winkel in Beek en Donk. Hiermee komt de teller op vier.

Vierde winkel voor Ber Vogels

BEEK EN DONK – Ber Vogels heeft er weer een winkel bij. De bakker uit Gemert opende maandag 20 oktober een winkel in Beek en Donk. Hiermee komt de teller op vier.

‘Er was veel vraag naar een winel in Beek en Donk’, verklaart eigenaar Ber Vogels de opening.’ De winkel (een voormalige kledingwinkel) is 200 vierante meter groot. De helft is ingericht als winkelruimte, het andere deel wordt gebruikt voor opslag. De bedieningswinkel is ingericht door een plaatselijke aannemer. De koelingen en toonbank zijn afkomstig van Emondt. Ook zijn er vijftien zitplaatsen gecreëerd. Klanten moeten de koffie (automaat) en gebak zelf bestellen en ophalen. 
 

Reageer op dit artikel