nieuws

Nieuwe winkel Ko van Daalen

Nieuws

WOERDEN – Echte Bakker Ko van Dalen heeft een nieuwe winkel in Woerden. De ondernemer opende de zaak met opvallende details onlangs.

Nieuwe winkel Ko van Daalen

WOERDEN – Echte Bakker Ko van Daalen heeft een nieuwe winkel in Woerden. De ondernemer opende de zaak met opvallende details onlangs.

 

De winkel is gevestigd in winkelcentrum Molenvliet dat momenteel wordt gerenoveerd. Ko van Daalen moest hierdoor verhuizen. In zijn nieuwe winkel (155 vierkante meter) heeft hij opvallende details aangebracht: een productenkast, kleurstelling en afbeeldingen.


Modern
Ko van Daalen omschrijft de winkel, waar bediening hoofdmoot is, als ‘eigentijds modern, maar niet kil.’ De winkel is ontworpen door Floor Heijn. De toonbank is van Konvi uit Staphorst. Ko van Daalen is gevestigd tegenover C1000. Hier is rekening meegehouden in het ontwerp. De paden zijn dusdanig breed dat klanten met de winkelwagen de bakkerij in kunnen. Het winkelcentrum moet eind maart klaar zijn.     

 

Reageer op dit artikel