nieuws

Wassenaarse banketbakker overvallen

Nieuws

WASSENAAR – Een 56-jarige medewerker van Banketbakkerij Maison Kelder aan de Kerkstraat in Wassenaar is donderdagochtend overvallen.

Wassenaarse banketbakker overvallen

WASSENAAR – Een 56-jarige medewerker van Banketbakkerij  Maison Kelder aan de Kerkstraat in Wassenaar is donderdagochtend overvallen.

Een overvaller bedreigde het aanwezige personeel met een wapen en wilde een geldbedrag hebben. Nadat hij het geld had gekregen liep hij weg in de richting van de Schouwweg. De politie startte direct na de overval een buurtonderzoek, maar dat heeft niet geleid tot het opsporen van de dader. Eerder werd Wassenaar al opgeschrikt door twee ramkraken op een drogisterij, waarbij vooral dure parfum werd meegenomen. Het is niet bekend of de overvallen met elkaar te maken hebben.
 
 

Reageer op dit artikel