nieuws

Thema Nationaal Bakkerij Gala: Grenzeloos beleven

Nieuws

WAGENINGEN – Een onvergetelijke belevenis rond het thema ‘Grenzeloos beleven’. Dat ambieert de organisatie van het Nationaal Bakkerij Gala 2009 dat op 21 april voor de derde maal wordt gehouden in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum.

Thema Nationaal Bakkerij Gala: Grenzeloos beleven

WAGENINGEN –  Een onvergetelijke belevenis rond het thema ‘Grenzeloos beleven’. Dat ambieert de organisatie van het Nationaal Bakkerij Gala 2009 dat op 21 april voor de derde maal wordt gehouden in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum.

In het kader van het thema verzorgt trendwachter Adjied Bakas een inspirerende inleiding. Illusionist Hans Klok is één van de artiesten die optreedt. Verder zijn er optredens, de uitreiking van sterren aan brood- en banketbakkers en eervolle erkenningen. De uitnodigingen voor aanmelding zijn deze week verstuurd.

Initiatief
Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van NBOV en NVB. Voor de organisatie en realisatie is een werkgroep ingesteld onder leiding van Theo Meijer, voorzitter van het Productschap Akkerbouw. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van de Stichting Bakkerij ImagoBakkerswereld en het Nederlands Bakkerij Centrum.

Themakeuze
Het Nationaal Bakkerij Gala 2009 is het inspirerende platform met informatie en entertainment op topniveau, een grensverleggende dinnershow, de uitreiking van prestigieuze prijzen en een dynamische afterparty. Dat alles onder het motto ‘Grenzeloos beleven’. Voor dit thema is gekozen omdat de ‘beleving’ hét sleutelwoord is van de hedendaagse marketingcommunicatie. “Alleen een product verkopen, is niet onderscheidend genoeg meer. Er hoort een sfeervolle ambiance bij, een authentiek verhaal. Het liefst laten we alle zintuigen strelen: ogen, mond, oren en neus. Ons verlangen om het allemaal intens te beleven, is grenzeloos,” motiveert de organisatie de themakeuze.

Aanmelden
De uitnodiging is deze week verstuurd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.nationaalbakkerijgala.nl. De prijs voor het arrangement bedraagt € 150,- (per persoon, exclusief BTW). Reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

 

Reageer op dit artikel