nieuws

Overname Fryling Groep afgeketst

Nieuws

DALFSEN – De overname van de Fryling Groep door Hans Schipper en Paul Blei is van de baan. De overeenkomst is afgeketst vanwege financieringsproblemen van de koper.

Overname Fryling Groep afgeketst

DALFSEN – De overname van de Fryling Groep door Hans Schipper en Paul Blei is van de baan. De overeenkomst is afgeketst vanwege financieringsproblemen van de koper.

Dat laat Huib Winkel, interim directeur van de Fryling Groep weten aan Bakkerswereld via een persbericht. In september meldde het bedrijf  dat Paul Blei en Hans Schipper Fryling Groep BV over zouden nemen. De besprekingen daarover tussen de huidige aandeelhouders (Paul Blei, Hans Frijling, Rien Mook en Frank Lubbers) en Hans Schipper waren nagenoeg rond. De kredietcrisis heeft roet in het eten gegooid. Wel is overeenstemming bereikt over de aandelen van Rien Mook, die worden overgenomen door oud algemeen directeur Hans Frijling. De huidige aandeelhouders zijn: Paul Blei, Hans Frijling en Frank Lubbers. Over de opvolging van interim directeur Huib Winkel neemt de algemene vergadering van aandeelhouders binnenkort een besluit.
   

 

Reageer op dit artikel