nieuws

Delfts Brood nieuwe eigenaar Bakkersland Helmond

Nieuws

DELFT – De verkoop van de bakkerij in Helmond van Bakkersland is rond. Delfts Brood is de nieuwe eigenaar.

Delfts Brood nieuwe eigenaar  Bakkersland Helmond

DELFT – De verkoop van de bakkerij in Helmond van Bakkersland is rond. Delfts Brood is de nieuwe eigenaar.

Dat bevestigde Toon van Nuland, directeur van Delfts Brood tegenover Bakkerswereld. Delfts Brood neemt de bakkerij officieel per 2 maart over. De koop heeft geen gevolgen voor het personeelsbestand. Toon van Nuland: ‘We nemen de hele exploitatie over inclusief het personeel.’Delfts Brood heeft de Bakkersland vestiging gekocht om de groei op te vangen. ‘Sinds we tien jaar geleden zijn begonnen, is het snel gegaan. We zijn uit ons jasje gegroeid in Delft. Helmond is een ideale plaats voor ons, omdat we veel klanten in het zuiden hebben.’
Walter Kluit, directeur van Bakkersland was niet bereikbaar voor commentaar.

Quality Bakers
De Helmondse broodbakkerij, voorheen Bakkerij Zaaier, werd begin 2007 overgenomen door Bakkersland om het werk aan te kunnen. Na de overname van Quality Bakers door Bakkersland, eind vorig jaar, werd de Helmondse bakkerij overbodig voor het bakkersconcern.

Reageer op dit artikel