nieuws

Debic, Dobla en Damco houden ‘zinnenprikkelend’ evenement

Nieuws

OEGSTGEEST – Debic, Dobla en Damco houden op 9 maart een ‘zinnenprikkelend evenement. Centraal staat het onderwerp zintuigen en welke rol deze hebben op het aankoopgedrag.

Debic, Dobla en Damco houden ‘zinnenprikkelend’ evenement

OEGSTGEEST –Debic, Dobla en Damco houden op 9 maart een ‘zinnenprikkelend evenement. Centraal staat het onderwerp zintuigen en welke rol deze hebben op het aankoopgedrag.

Tijdens de bijeenkomst ‘Zinnenprikkelend’ ervaart de bakker en/of patissier welke invloed de zintuigen hebben op ons eet- en aankoopgedrag. En hoe hij deze kan beïnvloeden. Jeroen van Oijen neemt de deelnemers via een interactieve smaaksessies mee langs de zintuigen van de mens. Ook Bob Cramwinckel, directeur van het Centrum van Smaak Onderzoek gaat dieper in op het onderwerp smaakmanipulatie.
 
Bakkers en patissiers worden geïnspireerd en geadviseerd om de verkoop te verhogen. De dag wordt afgesloten met een ‘live cooking’ diner waarin er voldoende gelegenheid is om met vakcollega’s bij te praten. Het evenement wordt gehouden op 9 maart in museum Corpus in Oegstgeest. Voor meer informatie:  marjolein@db-online.nl
 

Reageer op dit artikel