nieuws

Bakkersland verkoopt bakkerij Helmond

Nieuws

HELMOND – Na de sluiting van Utrecht, Waalwijk Oost en Haarlem wil Bakkersland nu ook de bakkerij in Helmond afstoten. Helond wordt verkocht.

Bakkersland verkoopt bakkerij Helmond

HELMOND – Na de sluiting van Utrecht, Waalwijk Oost en Haarlem wil Bakkersland nu ook de bakkerij in Helmond afstoten. Helond wordt verkocht.

De planning tot verkoop is een gevolg van een reorganisatie na de overname van Quality Bakers. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant heeft Bakkersland de verkoopplannen afgelopen vrijdag bevestigd. ‘De werkgelegenheid is niet in gevaar. Onze insteek is om in zee te gaan met een overnamekandidaat die al het personeel overneemt ‘, aldus Bakkersland-directeur Walter Kluit.

Zaaijer
De Helmondse broodbakkerij, voorheen Bakkerij Zaaier, werd begin 2007 overgenomen door Bakkersland. ‘We hebben de vestiging destijds gekocht omdat we het werk op dat moment niet aankonden. Na de overname van Quality Bakers vorig jaar hebben we meer mogelijkheden en moet we zaken anders inrichten.’ Kluit verwacht dat de verkoop nog deze week rondkomt. 

Lees ook:
Overname Quality Bakers definitief

Reageer op dit artikel