nieuws

Bakker beloont klanten via Facebook

Nieuws

TERNAT – Banketbakker Geert Vanderheyden uit Sint-Katherina-Lombeek (België) verzamelde in amper twee maanden al 210 fans op Facebook. Om hen te bedanken, schenkt hij op 14 februari ’s ochtends aan de eerste twintig Facebook-klanten een luxe-Valentijnsontbijt.

TERNAT – Banketbakker Geert Vanderheyden uit Sint-Katherina-Lombeek (België) verzamelde in amper twee maanden al 210 fans op Facebook. Om hen te bedanken, schenkt hij op 14 februari ’s ochtends aan de eerste twintig Facebook-klanten een luxe-Valentijnsontbijt.

De banketbakker heeft zich voor zijn plaatselijke marketing op de sociale netwerksite Facebook gegooid. ‘Ik zocht iets om snel en direct te kunnen adverteren naar mijn klanten’, vertelt Geert in Het Nieuwsblad. Via Facebook kan ik mijn klanten laten kennismaken met mijn assortiment en kan ik speciale acties aankondigen. Een eigen website is ook in ontwikkeling, maar Facebook is veel interactiever. Begin december begon ik de klanten aan te moedigen om fan te worden. Met succes, want na twee maand zitten we al aan 210 fans. Ik had nooit verwacht dat het zo vlot zou aanslaan.’

Fans
Het gros van zijn ‘fans’ zijn volwassenen van 25 tot 45 jaar, zo leert hij. Om hen speciaal te bedanken, lanceerde Geert voor zijn fans een speciale Valentijnsactie. De eerste twintig fans die zich in de winkel melden op zaterdag 14 februari krijgen een luxe-ontbijtmand met een uitgebreide verwennerij voor twee personen. Elke vijfde fan krijgt bovendien een extra luxueuze uitvoering, met Spaanse cava en een mooie roos. De fans die zich aanmelden, maar die naast het ontbijt grijpen, maken nog kans op een bon voor een romantisch etentje in een restaurant in Aalst.

 

Reageer op dit artikel