nieuws

Warme bakker verovert weer Nederlandse tv zenders

Nieuws

DEN HAAG – De warme bakker is eind januari weer op de buis. Van maandag 19 tot en met zaterdag 31 januari wordt de tv-commercial van de warme bakker uitgezonden op de RTL-zenders en de STER (Nederland 1, 2 en 3).

Warme bakker verovert weer Nederlandse tv zenders

DEN HAAG – De warme bakker is eind januari weer op de buis. Van maandag 19 tot en met zaterdag 31 januari wordt de tv-commercial van de warme bakker uitgezonden op de RTL-zenders en de STER (Nederland 1, 2 en 3).

De tv-commercial brengt het vakmanschap, de passie en de grote variëteit aan producten van brood- en banketbakkers onder de aandacht van consumenten.
De tv-commercial maakt deel uit van de promotiecampagne ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ van de Commissie Brood en Banket van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA).

Voor- en najaar
De tv-commercial wordt ook uitgezonden van 9 tot en met 21 maart en in het najaar. Ter ondersteuning van de tv-campagne wordt in juni de radiocommercial met het bekende bakkerslied uitgezonden. De promotiecampagne richt zich op kwaliteitsbewuste boodschappers van 25 tot en met 49 jaar. 

Promotiemateriaal
Om maximaal te kunnen profiteren van de campagne ontvangen alle ambachtelijke brood- en banketbakkers een nieuwe poster en stickers met het ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’-logo. De poster en logostickers zijn er in twee versies: voor de warme bakker en voor de banketbakker.
Meer informatie: www.warmebakkers.nl.
 

Reageer op dit artikel