nieuws

Van Eck start eigen bedrijf in banket coaching

Nieuws

DEN HAAG – Teus van Eck, oud eigenaar van Banketbakkerij Boheemen in Den Haag is een nieuw bedrijf gestart.

Van Eck start eigen bedrijf in banket coaching

DEN HAAG – Teus van Eck, oud eigenaar van Banketbakkerij Boheemen in Den Haag is een nieuw bedrijf gestart.

Onder de naam Banketcoaching Van Eck wil hij zijn vakmanschap en ondernemingskennis delen met andere bedrijven door heel Nederland . Het doel:  het banket van gemengde bedrijven en banketbakkerijen op hoger niveau brengen. Hij analyseert een werkdag in de bakkerij, bekijkt de werkwijze, de producten, het assortiment, etc. Aan het einde van de werkdag bespreekt hij zijn bevindingen door met de ondernemer en maakt er een verslag van.
Meer informatie: tel.  070-7850834, 06-11646889 of tw.vaneck@tiscali.nl

 

 

Reageer op dit artikel