nieuws

Medewerker Meneba overleden na instorten dak

Nieuws

ROTTERDAM – Een 34-jarige medewerker (inhuurkracht) van Meneba is overleden nadat hij was bedolven door een instortend dak van de meelfabriek. De werknemer uit Oud-Beijerland werd zwaar gewond naar een ziekenhuis gebracht waar hij later overleed.

ROTTERDAM – Een 34-jarige medewerker (inhuurkracht) van Meneba is overleden nadat hij was bedolven door een instortend dak van de meelfabriek. De werknemer uit Oud-Beijerland werd zwaar gewond naar een ziekenhuis gebracht waar hij later overleed.

Het betonnen dak stortte in nadat er vanaf een lopende band diervoeder op was gevallen. Dat gebeurde bij het verladen van een binnenvaartschip. Het dak van de Meneba-fabriek aan de Brielselaan kon het gewicht niet dragen en stortte gedeeltelijk naar beneden. De man kwam onder het beton terecht. Hulpverleners konden hem vervolgens niet vinden. Brandweermensen haalden hem uiteindelijk onder het puin vandaan.
(ANP)
 

Reageer op dit artikel