nieuws

Chocolaterie Hulshof slachtoffer grote diefstal

Nieuws

EIBERGEN – Chocolaterie Hulshof in Eibergen is zaterdagavond 20 december bruut overvallen.

Chocolaterie Hulshof slachtoffer grote diefstal

EIBERGEN – Chocolaterie Hulshof in Eibergen is zaterdagavond 20 december slachtoffer geworden van inbraak

De familie Hulshof was op het moment van de inbraak, in verband met droeve familie-omstandigheden, niet thuis. ‘Ze hebben alles overhoop gehaald en de schade is tussen de 10.000 en 12.000 euro,’ laat Hans Hulshof weten. ‘De winkel is ongemoeid gebleven, maar in de bakkerij, woonkamer en slaapkamers is flinke schade aangericht. De omzet van twee weken is verdwenen. De emotionele schade bij ons en de kinderen is groot. De politie spreekt van een zeer professioneel uitgevoerde overval,’ aldus Hulshof die andere chocolatiers en bakkers wil waarschuwen voor dergelijke praktijken.

Hulshof kende eerder dit jaar betere momenten. Met zijn creatie ‘Flower Power’ won Hans Hulshof zondag 28 september de prestigieuze wedstrijd De lekkerste Bonbon van Nederland tijdens het evenement KunsthalKOOKT in Rotterdam.

Lees ook: Hans Hulshof maakt lekkerste bonbon van Nederland.

 

Reageer op dit artikel