nieuws

Banketbakkerij Brouwer weer getroffen door brand

Nieuws

WINSCHOTEN – Banketbakkerij Brouwer in Winschoten heeft een heel slechte start van 2009. Op 1 januari is de banketbakkerij weer getroffen door brand. Drie jaar geleden werd de Brouwer ook al gedupeerd door brand.

Banketbakkerij Brouwer weer getroffen door brand

WINSCHOTEN – Banketbakkerij Brouwer in Winschoten heeft een heel slechte start van 2009. Op 1 januari is de banketbakkerij weer getroffen door brand. Drie jaar geleden werd de Brouwer ook al gedupeerd door brand.

Door de brand is de bakkerij en winkel grotendeels verwoest, meldt het Dagblad van het Noorden. De vuurhaard lag vermoedelijk in de woning boven de bakkerij, waar de eigenaren Harry en Judith Brouwer wonen. Zij waren niet thuis. Waardoor de brand ontstond, is nog niet bekend. Banketbakker Brouwer werd drie jaar geleden ook gedupeerd door brand. De ernaast gelegen kledingzaak vatte toen vlam waardoor de bakkerij kreeg te maken met rook- en waterschade. In een reactie laat Brouwer weten dat het hele bedrijf en de woning als verloren moet worden beschouwd. ‘We weten helaas alweer wat ons te wachten staat, we hebben er ervaring mee. Een ervaring die je juist niet wilt hebben.’
 

Reageer op dit artikel