nieuws

Bakker wordt voorleesvader

Nieuws

PANNINGEN – Vorige week zijn De Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Tientallen bakkers verlenen hun medewerking door verhalen voor te lezen aan kinderen. Een van hen is bakker Thijs Broekmans.

Bakker wordt voorleesvader

PANNINGEN – Vorige week zijn De Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Tientallen bakkers verlenen hun medewerking door verhalen voor te lezen aan kinderen. Een van hen is bakker Thijs Broekmans.
.
De voorleesdagen duren tot en met 31 januari en zijn bedoeld om het voorlezen aan de allerkleinsten onder ons te bevorderen.  Verschillende bakkers hebben zich ingezet om de start van De Nationale Voorleesdagen tot een succes te maken. Zo’n vijftig NBOV (Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging) -leden gaven zich op om hun medewerking te verlenen en zorgden daarmee voor talloze smakelijke ontbijtjes én bijzondere voorleesmomenten.

Broekmans
Een bakker in bakkerstenue blijft voor kleine kinderen een enorme aantrekkingskracht uitoefenen, laat de NBOV weten. Thijs Broekmans, eigenaar van de gelijknamige bakkerij in Panningen erkent dat. Hij hield korte leessessies op twee verschillende basisscholen. ‘Het is leuk om te doen en je wordt gewaardeerd als bakker en voorlezer.’

 

Reageer op dit artikel