nieuws

Almelose actie Bakker Bart levert ruim 3000 euro op

Nieuws

ALMELO – Acht weken lang hield de Almelose vestiging van Bakker Bart een goede doelen actie voor een drietal Almelose organisaties. Het leverde een bedrag van ruim 3000 euro op.

Almelose actie Bakker Bart levert ruim 3000 euro op

ALMELO – Acht weken lang hield de Almelose vestiging van Bakker Bart een goede doelen actie voor een drietal Almelose organisaties. Het leverde een bedrag van ruim 3000 euro op.

De Herderschee school ontving een cheque van 1143,00 euro, dierenopvang ’t Noordbroek kan 1145,60 euro op haar rekening tegemoet zien en Honkbalvereniging De Uitsmijters maakt aanspraak op 953,60 euro. Dat meldt het Almelo’s Weekblad.

Bij de bestedingen aan lekkernijen rond Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar gaf Bakker Bart in Almelo acht weken lang bij elke besteding van 3,50 euro een waardemuntje van 20 eurocent cadeau, die de klanten in een box konden deponeren van het doel naar keuze. Zaterdagavond overhandigde het ondernemersechtpaar Maudy en Michel Westerink van Bakker Bart de symbolische cheques.

 

 

Reageer op dit artikel