nieuws

Arthur Tuytel start eigen bedrijf

Nieuws

ALBLASSERDAM – Chocolatier en patissier Arthur Tuytel is voor zichzelf begonnen in Alblasserdam. Officieel per 1 januari 2008, maar sinds deze maand neemt hij opdrachten aan.

Arthur Tuytel start eigen bedrijf

ALBLASSERDAM – Chocolatier en patissier Arthur Tuytel is voor zichzelf begonnen in Alblasserdam. Officieel per 1 januari 2008, maar sinds deze maand neemt hij opdrachten aan.

 

Hij werkt onder meer als productontwikkelaar voor toeleveranciers, hij verzorgt demonstraties, geeft masterclasses aan vakmensen maar verzorgt ook workshops voor particulieren en bedrijven. Ook verzorgt hij productontwikkeling en etalagestukken voor andere bakkers.
Hij heeft momenteel onder meer opdrachten van Callebaut. Daarnaast produceert hij ook in opdracht. ‘Dat kan voor particulieren zijn die een bijzondere bruidstaart willen, maar ik doe ook relatiegeschenken voor bedrijven.’ De eerste maanden na de start had Tuytel nodig voor het inrichten van zijn bedrijfspand (120 vierkante meter). Hiervan is 60 vierkante meter productieruimte.
Tuytel werkte hiervoor 7 maanden bij Creme de la Creme in Zoeterwoude-Dorp en daarvoor tien jaar bij Huize van Wely. Tuytel is lid van het Nederlands Patisserie Team.
 

Voor meer informatie: www.arthurtuytel.nl 
Of mobiel: 06 304 88 122
 

Reageer op dit artikel