nieuws

Landelijke ROBO-dag in Wageningen

Nieuws

WAGENINGEN – De NBOV-cluster Onderwijs houdt op 14 januari 2009 een landelijke bijeenkomst voor alle leden van een Regionaal Overleg Bakkerij Onderwijs (ROBO).

WAGENINGEN – De NBOV-cluster Onderwijs houdt op 14 januari 2009 een landelijke bijeenkomst voor alle leden van een Regionaal Overleg Bakkerij Onderwijs (ROBO).

Tijdens de landelijke ROBO-dag ligt het accent op uitwisselen van ervaringen binnen de verschillende ROBO’s. Onder het dagvoorzitterschap van de heer Marc Schoorel uit Leiden wordt een creatief en inspirerend programma voorgeschoteld, meldt de NBOV op haar website. In groepjes werken onderwijs en bedrijfsleven samen aan een unieke opdracht, ‘het nieuwe leren’ wordt gepresenteerd en er is volop de gelegenheid met elkaar te discussiëren over het functioneren van de ROBO’s. De middag wordt rond 16.15 uur afgesloten met een gezellige en informele borrel. Voor het slagen van deze bijeenkomst is het van belang dat zoveel mogelijk ROBO-leden deelnemen aan dit programma. Aanmelden kan per e-mail bij de NBOV (vanreeden@nbov.nl, onder vermelding van naam en adresgegevens).

De bijeenkomst wordt gehouden bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen vanaf 12.30 uur.

 

 

Reageer op dit artikel