nieuws

Holtkamp kroket voor de Bijenkorf

Nieuws

AMSTERDAM – Bijenkorf breidt het assortiment uit met luxe kroketten van de Amsterdamse patissier Holtkamp. De nieuwe kroket is ontwikkeld in samenwerking met culinair journalist Johannes van Dam en is verder alleen in enkele restaurants te koop.

Holtkamp kroket voor de Bijenkorf

AMSTERDAM – Bijenkorf breidt het assortiment uit met luxe kroketten van de Amsterdamse patissier Holtkamp. De nieuwe kroket is ontwikkeld in samenwerking met culinair journalist Johannes van Dam en is verder alleen in enkele restaurants te koop.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De kroket komt bij de Bijenkorf-vestigingen in Amsterdam en Den Haag te liggen.Voorlopig worden er 2400 exemplaren van de nieuwe kroket gefabriceerd. De vulling bestaat voor 35 procent uit vlees van roodbonte koeien die in eigen beheer worden gemest in Hazerswoude.

Perfecte kroket
Patissier Holtkamp produceert jaarlijks 2,5 miljoen kroketten, waarbij vooral de garnalen- en kalfsvleesvarianten goed lopen. ‘Ik wilde een rundvleeskroket met de smaak van vroeger maken. Johannes van Dam weet als beste hoe zo’n rundvleeskroket hoort te smaken en slager Piet van den Bert levert het perfecte vlees met de uiterwaarden-runderen’, zegt Nico Meyles in de krant.
Bron zibb.nl
 

Reageer op dit artikel