nieuws

Ron Boszhard viert verjaardag in bakkerij

Nieuws

PUTTEN – Televisiepresentator Ron Boszhard heeft woensdag 12 november op feestelijke wijze zijn verjaardag gevierd. Hij reikte bij Echte Bakker van Looijengoed de entreekaarten uit voor de Sinterklaas musical van Grobak.

Ron Boszhard viert verjaardag in bakkerij

PUTTEN – Televisiepresentator Ron Boszhard heeft woensdag 12 november op feestelijke wijze zijn verjaardag gevierd. Hij reikte bij Echte Bakker van Looijengoed de entreekaarten uit voor de Sinterklaas musical van Grobak.

Grobak heeft samen met bakkersvereniging de Lingezoom, Damco en Dobla een aantal entreekaarten weten te bemachtigen voor de Sinterklaas musical: ‘De Geheime Chocoladeletters Van De Sint’ van Ron Boszhard. Klanten van deelnemende bakkers maakten de afgelopen weken kans op entreekaarten. De winnende klanten van Van Looijengoed kregen de kaarten uitgereikt door Boszhard zelf. Omdat de presentator ook jarig was, mocht hij zijn eigen taart maken onder toeziend oog van vele tientallen klanten en pers. 

 

Reageer op dit artikel