nieuws

CSM opent Innovation Centre voor margarine

Nieuws

MERKSEM – CSM heeft in Merksem (Belie) haar Innovation Center geopend. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

MERKSEM – CSM  heeft in Merksem (Belie) haar Innovation Center geopend. Met het nieuwe centrum wil de bakkerijproducent de standaard in de markt voor margarines onderstrepen en haar innovatiekracht

Gerard Hoetmer, CEO van CSM, en Els Compernolle, werkzaam als expert economische ontwikkeling n innovatie bij de Gemeente Antwerpen, verzorgden de openingsceremonie. Inneke Herreman, ecretaris-generaal van IMACE (International Margarine Association of the Countries of Europe) hield en toespraak over de belangrijkste uitdagingen waarmee de Europese margarine-industrie zich ziet. Ook benadrukte ze het belang van innovatie, zodat margarines een essentiële rol blijven spelen voor zowel consumenten als voedingsproducenten. Het nieuwe Innovation Center wordt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de nieuwste bakkerijmargarines, aldus Herreman.

Merksem is het derde van vier Europese innovatiecentra dat nu officieel in gebruik is genomen. De andere drie innovatiecentra leggen zich toe op vries- en bakkerijproducten, bakkerij-ingrediënten en zoete ingrediënten.

 

Reageer op dit artikel