nieuws

NBOV lanceert nieuwe website

Nieuws

GOUDA – De NBOV heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website biedt alle vertrouwde informatie in een g(eh)eel nieuw jasje, én meer.

GOUDA – De NBOV heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website biedt alle vertrouwde informatie in een g(eh)eel nieuw jasje, én meer.

De vernieuwde website van de NBOV heeft niet alleen qua uiterlijk een facelift gekregen, maar ook wat de inhoud betreft. De menu-indeling is overzichtelijk weergegeven via knoppen aan de bovenkant van de pagina. Er is een fotogalerij toegevoegd waarin foto’s bekeken kunnen worden van uiteenlopende NBOV-evenementen.

Het ledenblad BakkersZaken wordt voortaan geheel in kleur opgenomen op de site. Alle bestaande documenten zijn geactualiseerd, zodat altijd met de laatste versies van contracten en overeenkomsten gewerkt kan worden. Bakkers die nog niet zijn aangesloten bij de NBOV, kunnen online lid worden en NBOV-leden kunnen zelf via de website hun bedrijfsgegevens aanpassen, bijvoorbeeld wanneer zij gaan verhuizen of een ander e-mailadres gaan gebruiken. Bovendien is de ledenzoeker ‘Bakker(s) in de buurt’ terug. Met dit instrument kunnen naam en adresgegevens van bakkers in de regio worden gevonden.
 

Reageer op dit artikel