nieuws

Heeft Nederlandse bakker trek in buitenlands avontuur ?

Nieuws

ZEIST – Bureau voor Marktonderzoek OIMC te Zeist is met een onderzoek gestart in de bakkersbranche. Het bureau wil weten of bakkers belangstelling hebben voor vestiging in het buitenland.

Heeft Nederlandse bakker trek in buitenlands avontuur ?

ZEIST – Bureau voor Marktonderzoek OIMC te Zeist is met een onderzoek gestart in de bakkersbranche.  Het bureau wil weten of Nederlandse bakkers belangstelling hebben voor  vestiging in het buitenland.

‘In opdracht van een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van Nederlanders die een bedrijfsactiviteit opzetten of overnemen in Frankrijk wordt een onderzoek gedaan naar de belangstelling van Nederlandse bakkers om zich in het buitenland te vestigen,’ laat Erik Overbeeke, Managing Director Overbeeke, Innovation and Management Consultancy B.V. (OIMC) weten.  OIMC wil weten of er bakkers zijn die hebben overwogen zich in het buitenland te vestigen, het interessant vinden om een bakkerij in het buitenland over te nemen, Frankrijk een geschikt land vinden voor vestiging of meer informatie willen over dit onderwerp.

Bakkers die willen reageren of meer informatie hierover wensen kunnen per email contact opnemen met OIMC, OIMC@xs4all.nl
 

Reageer op dit artikel