nieuws

Broodontbijt centraal in nieuw kookprogramma RTL4

Nieuws

HILVERSUM – In het nieuwe RTL4 kookprogramma ‘De Kwestie van Smaak’ staat zondag 26 oktober in het teken van het ontbijt met brood.

HILVERSUM – In het nieuwe RTL4 kookprogramma ‘De Kwestie van Smaak’  staat zondag 26 oktober in het teken van het ontbijt met brood.

Kok René Lancée (bekend van Mijn Tent Is Top) bezoekt mensen thuis om hen te adviseren en te ondersteunen in de keuken. In de aflevering van zondag wordt aandacht besteed aan het ontbijt. Zowel het weekend- als het doordeweekse ontbijt komt aan bod. Lancée bezocht Oonk in Enschede, Bakkerij van het Jaar 2008, om alles te weten te komen over brood. Het programma wordt om 16.25 uur uitgezonden op RTL4. Dat is aan de vooravond van het Nationaal Schoolontbijt

 

 

Reageer op dit artikel