nieuws

Wie maakt de leukste fantasiecake?

Nieuws

MEDEMBLIK – De NBOV-regio Noord Holland organiseert een wedstrijd om de leukste fantasiecake. De wedstrijd is bedoeld voor leerlingen van het ROC van Amsterdam en het ROC Horizon College in Heerhugowaard.

Wie maakt de leukste fantasiecake?

MEDEMBLIK – De NBOV-regio Noord Holland organiseert een wedstrijd om de leukste fantasiecake. De wedstrijd is bedoeld voor leerlingen van het ROC van Amsterdam en het ROC Horizon College in Heerhugowaard.

De NBOV heeft aan de bakkerijafdelingen van het ROC van Amsterdam en het ROC Horizon College te Heerhugowaard gevraagd of de deelnemers willen meedoen aan een schoolwedstrijd. De nummers 1, 2, en 3 van elke schoolwedstrijd worden uitgenodigd om op dinsdag 14 oktober om 14.00 uur in Kasteel Radboud in Medemblik als gast van de NBOV-regio Noord Holland aanwezig te zijn om zijn/haar cake te laten beoordelen door een vakjury.

Voorwaarden aan deelnemers en producten:
– De fantasiecake mag op school óf bij de werkgever gemaakt zijn
– Product inleveren met omschrijving én werkwijze (receptuur hoeft niet)
– Gewicht per cake tussen 250 en 1000 gram per stuk
– Het product moet economisch verantwoord te produceren zijn
– Het cijfer voor ‘creativiteit/vernieuwend’ wordt met de factor 2 vermenigvuldigd

De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd ‘de leukste fantasiecake’ in Kasteel Radboud krijgt een beker, met oorkonde en bovendien een waardebon van honderd euro.

De voorronde op het Horizon College vindt plaats op donderdag 2 oktober om 14.30 uur. De jury bestaat uit Hans Tops en Martin Blok.
 

Reageer op dit artikel