nieuws

VrouwenVakgroep naar Patisserie Jarreau

Nieuws

GOUDA – In september en oktober vinden de najaarsbijeenkomsten van de VrouwenVakgroep plaats. Op 29 september zijn de dames te gast bij Echte Bakker Posthuma in Sneek, op 6 oktober bij Bakkerij Mestrom in Sittard en op 28 oktober bij Patisserie Jarreau in Den Haag. In de middaggedeelten verzorgt de NBOV een ‘Balansdag’.

VrouwenVakgroep naar Patisserie Jarreau

GOUDA – In september en oktober vinden de najaarsbijeenkomsten van de VrouwenVakgroep plaats. Op 29 september zijn de dames te gast bij Echte Bakker Posthuma in Sneek, op 6 oktober bij Bakkerij Mestrom in Sittard en op 28 oktober bij Patisserie Jarreau in Den Haag. In de middaggedeelten verzorgt de NBOV een ‘Balansdag’.

Deelnemers kunnen zoals gewoonlijk kiezen uit een van de drie dagen. ’s Ochtens is het bedrijfsbezoek, waarbij de betreffende ondernemersvrouw een inkijkje in de bedrijfsvoering geeft en ’s middags houdt de NBOV (Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging) een ‘Balansdag’. Er zijn volgens de NBOV bakkers die al hun kassabonnen in een schoenendoos gooien en deze eens per jaar bij de accountant afleveren. Ook zijn er bedrijven die intern hun administratie tiptop in orde hebben. De ‘Balansdag’ van de VrouwenVakgroep heeft niets te maken met Sonja Bakker of andere diëten, maar alles met het correct lezen van bedrijfsbalansen. NBOV-medewerker Kees de Knegt heeft de nodige tips en trucs om gemakkelijk een balans te kunnen lezen. Bovendien kan hij al vragen op dit gebied beantwoorden.
 

Geen lid van de VrouwenVakgroep maar wel interesse in de najaarsbijeenkomsten? Neem dan contact op met de NBOV (Linda van ’t Land, tel. 0182 – 693030 of vantland@nbov.nl).
 
 

Reageer op dit artikel