nieuws

Ruitenberg Ingredients neemt Crusty Products over

Nieuws

TWELLO – Ruitenberg Ingredients B.V., ingrediëntenleverancier uit Twello, kondigt vandaag de overname aan van Crusty Products BV uit Peize, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van ready-to-use hartige vullingen en toppings voor bakkerijen en vlees- en visverwerkers.

Ruitenberg Ingredients neemt Crusty Products over

TWELLO – Ruitenberg Ingredients BV, ingrediëntenleverancier uit Twello, kondigt vandaag de overname aan van Crusty Products BV uit Peize, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van ready-to-use hartige vullingen en toppings voor bakkerijen en vlees- en visverwerkers.

Ruitenberg is een totaalleverancier van ingrediënten aan de vlees-, bakkerij-, zoetwaren-, en convenience industrie. ‘Ons bakkerij-assortiment wordt dankzij de vullingen van Crusty optimaal aangevuld,’ stelt Ad de Haas, directeur van Ruitenberg Ingredients. ‘Ruitenberg wordt hiermee een totaalaanbieder van bakvaste hartige vullingen zowel in ready-to-use als in poedervorm. De focus van Crusty Products ligt evenals bij Ruitenberg Ingredients op technologie, smaak en service. Samen kunnen wij een breder assortiment en meer service bieden aan onze klanten.’

Door de overname van Crusty Products versterkt Ruitenberg Ingredients zijn positie als leverancier van hartige vullingen voor de Europese bakkerij industrie. Crusty Products is al 20 jaar actief in de industriële markt als toeleverancier van ready-to-use hartige vullingen en toppings. ‘Wij zijn erg blij met deze overname omdat dit maximale continuïteit garandeert voor onze klanten, leveranciers en medewerkers,’ menen de gebroeders Dick en Gerrit Hof, beiden eigenaar van Crusty Products.
 

Reageer op dit artikel