nieuws

Leerbedrijf van het Jaar 2009 van start

Nieuws

ZOETERMEER – Leerbedrijven kunnen zich weer aanmelden voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009. Leerlingen, bpv-coördinatoren, branchevertegenwoordigers, ondernemers en leermeesters kunnen daarmee hun favoriete leerbedrijf kans laten maken op de gelijknamige titel.

Leerbedrijf van het Jaar 2009 van start

ZOETERMEER – Leerbedrijven kunnen zich weer aanmelden voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009. Leerlingen, bpv-coördinatoren, branchevertegenwoordigers, ondernemers en leermeesters kunnen daarmee hun favoriete leerbedrijf kans laten maken op de gelijknamige titel.

Aanmelden van een leerbedrijf kan tot 1 november 2008. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 22 april 2009 tijdens de Jeugdvakwedstrijden mbo op het ROC Rijn IJssel in Wageningen.
Begin december 2008 maakt de commissie uit alle inzendingen bekend welke tien bedrijven worden voorgedragen voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2009 Bakkerij. Deze bedrijven krijgen een zogeheten audit in hun bedrijf.
 
Na de audits gaan er drie bedrijven door naar de laatste ronde. Deze genomineerden mogen hun opleidingsfilosofie mondeling toelichten bij de commissie. Nadat de genomineerde bedrijven zijn beoordeeld, zal de titel Leerbedrijf van het Jaar 2009 Bakkerij aan een van deze bedrijven worden toegekend. Dit jaar won Oonk uit Enschede.
 
Partners
De Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009 Bakkerij is een initiatief van sociale partners in de bakkerij: NBOV, CNV Bedrijvenbond, FNV Bondgenoten en de NVB. De organisatie van de verkiezing is in handen van Kenwerk.
Meer informatie: www.kenwerk.nl.

Reageer op dit artikel