nieuws

Branchebijeenkomst Brood en Banket

Nieuws

HEERHUGOWAARD – De bedrijfsadvies commissie Brood en Banket van het Horizon College in Heerhugowaard houdt op dinsdag 16 september een branchebijeenkomst.

HEERHUGOWAARD – De bedrijfsadvies commissie Brood en Banket van het Horizon College in Heerhugowaard houdt op dinsdag 16 september een branche bijeenkomst.

Naast interessante presentaties en demonstraties van Carels uit Goes en Bakery Nexus wordt er wederom gestreden om de Horizon Bokaal. Deelnemers aan de Horizon Bokaal moeten dit jaar twee gelijke, rechthoekige moscovische vruchten schnitten maken. Er mag geen bavaroisevulling in verwerkt worden. De keuring staat onder leiding van Wil Doomen. Maar de jury bestaat uit leerlingen van de eigen opleiding. Het programma begint om 18.30 uur.

 

Reageer op dit artikel