nieuws

Brabantse, Limburgse bakkers in de prijzen

Nieuws

VEGHEL – De eerste Najaarsmarkt van Beko Zuid op 24 september in Veghel was een groot succes voor de Brabantse bakkers Cardinaals, Pastoor Den Heuvel. Zij werden onderscheiden met prijzen.

VEGHEL – De eerste Najaarsmarkt van Beko op 24 september in Veghel was een groot succes voor de Brabantse en Limburgse bakkers Cardinaals, Pastoor en Den Heuvel. Zij werden onderscheiden met prijzen.

Bakkers konden hun feeststaven en -broden laten keuren. De vak- en consumentenjury riepen de feeststaaf van Bakkerij Pastoor uit Tilburg en het feestbrood van Bakkerij Cardinaals uit Geleen uit als winnaar. Bakkerij Den Heuvel uit Oirschot maakte het beste innovatieproduct. Het thema was ‘Gezond en bewust genieten’. De criteria luidden: rationeel te produceren, goede prijs/kwaliteitverhouding, anders dan anders en geschikt voor een landelijke consumentenactie. Tijdens de najaarsmarkten op 1 en 27 oktober worden ook innovatieproducten gekeurd. De drie besten strijden uiteindelijk om de hoofdprijs: een hoofdrol in een landelijke consumentenactie in het voorjaar 2009.
Er werden  in Veghel 35 producten ter keuring aangeboden waaronder negen innovatie producten. 
 

Reageer op dit artikel