nieuws

Bakker Rien van Doorn nu ook in Heeswijk

Nieuws

HEESWIJK – Ambachtelijke bakkerij Rien van Doorn opent 2 oktober een vestiging in Heeswijk. Van Doorn had al drie winkels: twee in Sint-Michielsgestel en één in Schijndel.

Bakker Rien van Doorn nu ook in Heeswijk

HEESWIJK – Ambachtelijke bakkerij Rien van Doorn opent 2 oktober een vestiging in Heeswijk. Van Doorn had al drie winkels: twee in Sint-Michielsgestel en één in Schijndel.

Van Doorn is onder meer bekend van het koolhydraatarme brood Fijn Lijntje. Rien van Doorn en zoon Maikel namen in september 2006 Fijn Lijntje over van de Belgische bedenker Vanlommel.‘Maikel is met Fijn Lijntje in Heeswijk gevestigd, dus is het praktisch om daar ook een winkel te beginnen,’ legt Rien van Doorn uit. ‘We hebben vooraf wél onderzocht of er potentie was. En die is er; er is slechts één andere bakker gevestigd.’  Van Doorn komt met zijn zaak in een honderd jaar oud monumentaal pand, dat bekend staat als de ‘oude pastorie’ en waar slijterij ’t Huukske een onderkomen had. 

Op dit moment ondergaat het oude pand van binnen een metamorfose. Timmerlieden en loodgieters zijn druk in de weer om de zaak er op 2 oktober pico bello uit te laten zien. Rien van Doorn zal die dag een Heeswijkse specialiteit presenteren, waar hij nu nog niets over kwijt wil.

 

Reageer op dit artikel