nieuws

Bakeplus en B4 introduceren Schuttersbroodje

Nieuws

VENLO – Bakeplus Venlo heeft samen met inkooporganisatie B4 het Schuttersbroodje geïntroduceerd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

VENLO – Bakeplus Venlo heeft samen met inkooporganisatie B4 het Schuttersbroodje geïntroduceerd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

De introductie van het broodje vond vorige week plaats tijdens de open dag van Bakeplus Venlo. Het Schuttersbroodje wordt als nieuwe Limburgse en Oost-Brabantse specialiteit geïntroduceerd. Het Schuttersbroodje, ondersteund door Zeelandia, is een boterbroodje, gevuld met onder andere rozijnen en bitterkoekjes.  Een deel van de opbrengst van het broodje gaat naar het Limburgs Schutterij Museum in Steyl. Dit museum werd in april van dit jaar door brand in de as gelegd. Van elk verkocht Schuttersbroodje gaat 50 eurocent naar het museum.

Reageer op dit artikel