nieuws

Peking inspireert Echte Bakkers tot actie

Nieuws

WAGENINGEN – Inspelen op Holland Bakery in Peking? Het Echte Bakkersgilde doet dat met hun eigen Peking bakkers.

Peking inspireert Echte Bakkers tot actie

WAGENINGEN – Inspelen op Holland Bakery in Peking? Het Echte Bakkersgilde doet dat met hun eigen Peking bakkers.

Het is belangrijk dat bakkers in Nederland inhaken op Holland Bakery in Peking, zo liet de organisatie vooraf weten. Het Echte Bakkersgilde heeft hier gehoor aan gegeven. Zij hebben speciaal posters laten maken met daarop de namen van alle Echte Bakkers (6) die actief zijn in de Chinese hoofdstad tijdens de Olympische Spelen. In samenwerking met Pekingbakkers Eric Verstegen (Echte Bakker Verstegen uit Volkel), Joop van Meijel (Clinge) en Marco Lenes (Heerenveen) is er een consumentenactie bedacht. 

Bekijk de acties

Naar het dossier Peking

Reageer op dit artikel