nieuws

Meneba lijft Molens Taelman in

Nieuws

ROTTERDAM – Molens Taelman in Bossuit bij Kortrijk (België) is ingelijfd door Meneba. Met deze deal denken beide partijen een sterkere positie te verwerven in het bakkerijsegment in België en Noord-Frankrijk.

Meneba lijft Molens Taelman in

ROTTERDAM – Molens Taelman in Bossuit bij Kortrijk (België) is ingelijfd door Meneba. Met deze deal denken beide partijen een sterkere positie te verwerven in het bakkerijsegment in België en Noord Frankrijk.

Flip van Straaten, directeur Meneba: ‘Samen hebben we een leidende positie in de bakkerijmarkt in de Benelux en zijn we een speler van formaat in Noord-Frankrijk. Dankzij krachtenbundeling kunnen we onze klanten beter bedienen en ons assortiment versterken. Molens Taelman is een zeer modern bedrijf, dat goed bij ons past.’

Taelman
Ook directeur Jan Taelman van Molens Taelman is overtuigd van de voordelen: ‘We vullen elkaar perfect aan, ook qua strategie en bedrijfsvoering. Onze aansluiting bij Meneba biedt een unieke kans om nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen, die inspelen op de huidige en toekomstige marktbehoeften..’
Beide bedrijven blijven onder eigen naam opereren.

Reageer op dit artikel