nieuws

Kater moest leven van muizen in bakkerij

Nieuws

AMSTERDAM – Een bakker in Amsterdam heeft zijn huisdier, een kater van zeven maanden, opgesloten in de bakkerij voor hij op vakantie vertrok. De man redeneerde dat het dier wel zou kunnen overleven van de muizen in zijn zaak.

Kater moest leven van muizen in bakkerij

AMSTERDAM – Een bakker in Amsterdam heeft zijn huisdier, een kater van zeven maanden, opgesloten in de bakkerij voor hij op vakantie vertrok. De man redeneerde dat het dier wel zou kunnen overleven van de muizen in zijn zaak.

Een oplettende burger hoorde het wanhopige geschreeuw van de kater, die kon gered worden. De naam van de bakkerij is niet bekendgemaakt. De Nederlandse dierenbescherming heeft de bakker opgenomen in een top vijf van vakantiehufters, die vandaag werd gepubliceerd. In dat lijstje staat onder andere een gezin uit Mijdrecht dat een kattenfamilie met vier jongen buiten de deur zette voor ze op reis vertrokken.

Reageer op dit artikel