nieuws

Groot feest bij Holland Bakery in Peking

Nieuws

PEKING – Het is vandaag groot feest in de bakkerij in Peking. Reden voor het feest is de mensen te bedanken die de bakkerij hebben geholpen. Het feest wordt gehouden tussen 11.00 en 13.00 uur Nederlandse tijd. U kunt er live bij zijn.

Groot feest bij Holland Bakery in Peking

PEKING – Het is vandaag groot feest in de bakkerij in Peking. Reden voor het feest is om de mensen  te bedanken die de bakkerij hebben geholpen. Het feest wordt gehouden tussen 11.00 en 13.00 uur Nederlandse tijd. U kunt er live bij zijn.

 Ad Overgaag, coördinator van Holland Bakery: ‘We vinden het gepast om de mensen te bedanken die enorm veel tijd in dit project hebben gestoken om Holland Bakery in Peking een succes te maken. Vandaar dat wij een receptie hebben georganiseerd. Overgaag doelt onder meer op Henny Fakkel en zijn familie.

Bekende Nederlanders
Fakkel is enkele jaren geleden een bakkerij in Peking begonnen en heeft de bakkers in de Chinese hoofdstad wegwijs gemaakt en geholpen. Ook de Nederlandse ambassadeur in China is van de partij, net als diverse leden van het NOC*NSF en enkele bekende Nederlanders en sporters. Namen kon Overgaag niet noemen. Wilt u het feest live meemaken? Dat kan via de webcam van Holland Bakery.

Naar de webcam
Naar het dossier Peking

Reageer op dit artikel