nieuws

Bert Muller introduceert Drenthse bol in olympisch China

Nieuws

Bert Muller houdt vanuit Peking een weblog bij voor Bakkerswereld. De bakker uit Drenthe heeft al direct van zich laten spreken. Hij heeft de Drenthse bol geintroduceerd in China.

Bert Muller introduceert Drenthse bol in olympisch China

Bert Muller, lid van bakkersploeg 3, houdt vanuit Peking een weblog. De bakker uit Drenthe  heeft al direct van zich laten spreken.  Hij heeft de Drenthse bol geintroduceerd in China.

Als ovenist van de laatste bakkersploeg heb ik mijn draai al gevonden. En ook mijn stempel gedrukt. Want na de Limburgse Rijstevlaai en de Gelderse Verleiding van mijn ploeggenoten heeft China kennis kunnen maken met mijn onvolprezen Drentse Bol.
Soms lijkt het wel alsof de sporters en supporters voor het brood naar het Holland Heineken House komen: zo druk is het. Gelukkig hebben we naast het vele werk ook nog tijd om wat sportieve topprestaties te zien. De halve finale dameshockey bijvoorbeeld, waarbij Nederland weergaloos won van Argentinië.

Na zo’n sportfeest is het ook meteen feest in het Holland Heineken House. En daar doen we natuurlijk graag aan mee. Op dat soort momenten mis ik mijn drie meiden wel. Wat zou ik dit graag samen met ze beleven! Gelukkig bellen we alle dagen en heb ik fijne vakbroeders met wie het ook heel gezellig is.

Juist nu alles om sport draait, kom ik zelf niet aan sporten toe. Terwijl ik in Emmen dagelijks wat kilometers wegtrap in de sportschool. Maar dat haal ik wel weer in als ik terug ben. Als ik dan nog weg mag uit de bakkerij, want in het gastenboek lees ik dat ze me missen en dat het zonder mij maar stil is :)

Bert Muller
Drenthe

Naar het dossier Peking

 

Reageer op dit artikel