nieuws

Bas van Leersum neemt Cock Aalders over

Nieuws

DOORWERTH – Bakkerij Cock Aalders in Doorwerth is verkocht. Een jong stel van 22 en 26 jaar heeft de Gelderse bakkerij overgenomen.

DOORWERTH – Bakkerij Cock Aalders in Doorwerth is verkocht. Een jong stel van 22 en 26 jaar heeft de Gelderse bakkerij overgenomen.

De nieuwe eigenaren Bas (26) en Lesley (22) van Leersum zwaaien sinds maandag 11 augustus officieel de scepter over het bedrijf. Momenteel is de winkel gesloten voor schoonmaak en de plaatsing van een nieuwe oven en rijskast. Bas van Leersum werkte hiervoor acht jaar bij Cock Aalders en twee jaar als proefbakker bij Bak Speciaal. De naam Cock Aalders blijft gehandhaafd. Wil Aalders is helemaal gestopt. Cock werkt nog fulltime als banketbakker en bouwt langzaam af. Vrijdag wordt de winkel heropend.  

 

Reageer op dit artikel