nieuws

Bakkerij Peking maakt goede start

Nieuws

PEKING – Holland Bakery heeft zijn vuurdoop gehad. Vandaag (donderdag) was de eerste bakdag in Peking. Chef de mission Hans Som: ‘Het gaat goed.

Bakkerij Peking maakt goede start

PEKING – Holland Bakery heeft zijn vuurdoop gehad. Vandaag (donderdag) was de eerste bakdag in Peking. Chef de mission Hans Som: ‘Het gaat goed.’

‘Het gaat goed’, zijn de eerste woorden van Hans Som na de eerste officiele bakdag van Holland Bakery in Peking. Vandaag donderdag werden de bakkerij en het Holland Heineken House officieel geopend. De Nederlandse  ambassadeur in China nam het eerste brood officeel in ontvangst. Som: ‘Het is heel warm en we moesten hier en daar improviseren, maar we hebben een knap stukje brood en banket gemaakt met zijn allen’, blikt hij terug op de dag. ‘De jongens helpen elkaar uitstekend en de consumenten hebben alleen maar lovende woorden. Prima dus daar doen we het voor.’

Aandacht
Ook over aandacht heeft Holland Bakery niets te klagen. Naast de Nederlandse amabasssadeur die het eerste brood in ontvangst nam, kwam ook Charlene de Carvalho-Heineken, de hoogste baas van Heineken langs om een brood te kopen. Daarnaast is de Telegraaf langsgeweest voor een interview, aldus Renee Boogerd.

Naar het dossier Peking

Reageer op dit artikel