nieuws

Bakkerij Peking klaar voor officiele opening

Nieuws

Keihard is er de afgelopen dagen gewerkt. Met succes: de bakkerij van Holland Bakery in Peking is klaar voor de Olympische Spelen.

Bakkerij Peking klaar voor officiele opening

Dat laat Renee Boogerd, hoofd communicatie Holland Bakery telefonisch vanuit de Chinese hoofdstad weten. ‘Alle machines en grondstoffen zijn op tijd gearriveerd. De bakkerij is keurig opgebouwd en de sfeer is fantastisch. Vandaag (woensdag) hebben we proefgebakken en de eerste broodjes werden met gejuich ontvangen door de crew van het Holland Heineken House.’ Donderdag worden het Holland Heinkeken House én de bakkerij officieel geopend. Om de opening van de bakkerij extra speciaal te maken, is de Nederlandse ambassadeur in China gevraagd om het eerste gebakken brood in ontvangst te nemen.

Naar het dossier Peking
Bekijk de eerste foto’s

Reageer op dit artikel