nieuws

Stricker bedekt met 15 centimeter stront: ‘stank was het ergste

Nieuws

MUIDENBERG – De bakkerij en winkel van Bakkerij Stricker in Muidenberg liepen dinsdagochtend om acht uur compleet onder met rioolafval. De schade lijkt mee te vallen. ‘De stank was het ergste.

Stricker bedekt met 15 centimeter stront: ‘stank was het ergste

MUIDENBERG – De bakkerij en winkel van Bakkerij Stricker in Muidenberg liepen dinsdagochtend om acht uur compleet onder met rioolafval. De schade lijkt mee te vallen. ‘De stank was het ergste.’

Zo concludeert eigenaar Evelien Stricker twee dagen later terug op het riooldrama. ‘De straat wordt opnieuw ingericht. Tijdens de werkzaamheden is er een tegel ingestort waardoor zand in de riolering is gekomen. Het water kon daardoor niet weg en kwam alles via de putten en de wc de bakkerij en winkel ingestroomd. We stonden in 15 centimeter stront. We hebben de brandweer gebeld en die kwam meteen helpen. Complimenten voor hen. Na enkele uren was alles weer schoon, maar de stank bleef, dat was het ergste.’

Schade
De exacte schade is nog onduidelijk. ‘Maar dat valt denk ik wel mee. Wat ik nu zie moet ik rieten manden weggooien en drie dozen verpakkingen.’ Of er ook schade is ontstaan aan machines moet nog worden onderzocht.’ De verkoop is tijdens het schoonmaken gewoon doorgegaan. ‘De verkoopster heeft die dag buiten verkocht. Ik heb nog geen klachten gehoord van klanten en die verwacht ik ook niet, want alle producten stonden hoog en waren voorverpakt.’

 

Reageer op dit artikel