nieuws

MKB Nederland en BDO gaan samenwerken

Nieuws

NAALDWIJK – MKB Nederland en BDO CampsObers Accountants & Adviseurs trekken de komende drie jaar gezamenlijk op als kennispartners voor het midden- en kleinbedrijf.

MKB Nederland en BDO gaan samenwerken

NAALDWIJK – MKB Nederland en BDO CampsObers Accountants & Adviseurs trekken de komende drie jaar gezamenlijk op als kennispartners voor het midden- en kleinbedrijf.

Bestuursvoorzitter Martin van Roekel van BDO en Noud van Rooij, algemeen directeur MKB Nederland, ondertekenden op 7 juli het partnerschap, dat voorziet in intensieve samenwerking. ‘Om het ondernemen voor ondernemers makkelijker te maken, is het bundelen van kennis en krachten noodzakelijk’, stelt bestuursvoorzitter Martin van Roekel van BDO. ‘Regelgeving en administratieve lastendruk vragen heel veel kennis, tijd en energie van de ondernemer. Onze filosofie is erop gericht om die zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Het feit dat BDO en MKB Nederland kennispartners geworden zijn, sluit daar naadloos bij aan.’

 

Reageer op dit artikel