nieuws

Kees Melis weg bij Vakschool Wageningen

Nieuws

WAGENINGEN – Na een periode van 16 jaar verlaat bakkerijdocent Kees Melis de bakkerijafdeling van Vakschool Wageningen / Rijnijssel. Hij gaat werken bij De Rooi Pannen.

Kees Melis weg bij Vakschool Wageningen

WAGENINGEN – Na een periode van 16 jaar verlaat bakkerijdocent Kees Melis de bakkerijafdeling van Vakschool Wageningen / Rijnijssel. Hij gaat werken bij De Rooi Pannen.

Melis verzorgde lessen brood- en banketbakken en patisserie voor zowel de bakkerijklassen als voor de horeca afdeling. ‘Ik heb altijd met veel plezier daar gewerkt. Het onderwijs staat nooit stil, en het werken met jonge mensen in opleiding is een job waaruit je veel energie krijgt. De samenwerking met de Hotelschool was altijd prima. Nu ga ik terug naar De Rooi Pannen waar ik in 1990 ben begonnen als docent in opleiding. Hier ga ik de lessen brood- en banketbakken verzorgen. Tevens geef ik patisserielessen aan de bovenbouw van het VMBO.’ Ook gaat hij zich bezighouden met onderwijsvernieuwing voor MBO.

Reageer op dit artikel