nieuws

Jan van Rossum: ‘Belangenbehartiging centraal bij NVDB

Nieuws

UTRECHT – De distributeurs bakkerijgrondstoffen bundelen hun krachten. De Nederlandse Vereniging van Distributeurs in Bakkerijgrondstoffen (NVDB) behartigt de belangen van groothandelaren, inkoopverenigingen en importeurs van bakkerijgrondstoffen op de Nederlandse markt.

Jan van Rossum: ‘Belangenbehartiging centraal bij NVDB

UTRECHT – De distributeurs bakkerijgrondstoffen bundelen hun krachten. De Nederlandse Vereniging van Distributeurs in Bakkerijgrondstoffen (NVDB) behartigt de belangen van groothandelaren, inkoopverenigingen en importeurs van bakkerijgrondstoffen op de Nederlandse markt.

Jan van Rossum voorzitter NVDB: ‘De vereniging heeft als doel belangenbehartiging. Buiten de commercie om hebben we gemeenschappelijke onderwerpen als: voedselveiligheid, zoutreductie, Specsplaza en verpakkingstax. De leden zijn: Armade, Bakeplus, Beko inkoopverenigingen, Civoba en Grobak Haaften en Zevenaar. ‘Deze groep dekt de branche goed af, maar nieuwe leden, mits ze aan de voorwaarden voldoen, zijn altijd welkom.’

Het bestuur bestaat uit: voorzitter Jan van Rossum (Beko), secretaris Rob Sars (Grobak) en penningmeester Koos van der Sterre (Civoba)

 
 

Reageer op dit artikel