nieuws

Drie Gelderse nominaties voor heldentitel

Nieuws

DOETINCHEM – Jan-Aart Schuld te Oldebroek is samen met bakkerij Van der Meijden uit Arnhem en korenmolen de Vier Winden uit Vragender genomineerd voor de titel ‘Held van de Smaak’ in de provincie Gelderland. De verkiezing vindt plaats in het kader van de landelijke ‘Week van de Smaak’.

Drie Gelderse nominaties voor heldentitel

DOETINCHEM – Jan-Aart Schuld (foto) te Oldebroek is samen met bakkerij Van der Meijden uit Arnhem en korenmolen de Vier Winden uit Vragender genomineerd voor de titel ‘Held van de Smaak’ in de provincie Gelderland.

De verkiezing vindt plaats in het kader van de landelijke ‘Week van de Smaak’. Doel hiervan is personen of organisaties in het zonnetje te zetten die zich inzetten voor de ontwikkeling en het behoud van smaakvolle, ambachtelijke producten en gerechten. Daarbij telt niet alleen het eindproduct, maar de kwaliteit van de hele keten.

Vanaf 15 juli kunnen mensen stemmen op de regionale kandidaten via de website www.weekvandesmaak.nl. De verkiezing is open tot 1 augustus. De winnaar gaat uiteindelijk door naar de landelijke verkiezing.

 

Reageer op dit artikel