nieuws

Dieven richten vizier opnieuw op broodautomaten

Nieuws

PUTTE/BERLAAR (BE) – Op enkele plaatsen werd in de nacht van woensdag op donderdag in verscheidene broodautomaten ingebroken. Dat was onder meer het geval aan de Spikkelenberg en Meester Van der Borghtstraat in Putte en aan het Stationsplein in Berlaar.

PUTTE/BERLAAR (BE) – Op enkele plaatsen werd in de nacht van woensdag op donderdag in verscheidene broodautomaten ingebroken. Dat was onder meer het geval aan de Spikkelenberg en Meester Van der Borghtstraat in Putte en aan het Stationsplein in Berlaar.

Telkens kon het geld dat in de automaat zat, worden buit gemaakt. Bij de inbraak aan de Spikkelenberg namen de dieven ook een tiental broden mee. De politie onderzoekt de zaak. Mogelijk zijn de diefstallen het werk van dezelfde bende.  Enkele maanden geleden werd de streek van Heist en Putte ook al eens geteisterd door een bende die in broodautomaten inbrak.

 

Reageer op dit artikel