nieuws

Bakker Bart in Borchgrave Sint-Oedenrode

Nieuws

SINT-OEDENRODE – In winkelcentrum Borchgrave in Sint-Oedenrode komt een vestiging van Bakker Bart. Het is de vijftiende vestiging in Brabant. Elf van de huidige veertien zitten in Zuidoost-Brabant.

Bakker Bart in Borchgrave Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE – In winkelcentrum Borchgrave in Sint-Oedenrode komt een vestiging van Bakker Bart. Het is de vijftiende vestiging in Brabant. Elf van de huidige veertien zitten in Zuidoost-Brabant.

Onder meer Best, Schijndel, Veghel en Boxtel hebben er een. De bakkerijketen telt op dit moment 172 vestigingen en is sterk groeiende. Volgens een woordvoerder van het concern worden er dit jaar nog zeven winkels geopend. De Rooise Bakker Bart komt in het nieuwe winkelcentrum Borchgrave op de nummers 10-12. Dat is tegenover cadeaushop Villerooi. De vestiging zal naar verwachting na de zomer worden geopend. Onlangs werd bekend dat in het najaar ook de langverwachte Hema opengaat. Daarmee komt er eindelijk schot in het invullen van Borchgrave. Diverse panden in het straatje hebben nog geen exploitant.
 

Reageer op dit artikel