nieuws

Voncken ontvangt burgemeester in nieuwe bakkerij

Nieuws

KERKRADE – Bakkerij Voncken heeft vorige week burgemeester Jos Som en wethouder Peter Thomas van economische zaken op bezoek gehad in de nieuwe bakkerij op het bedrijventerrein Rodaboulevard. Vanaf hier worden de zes winkels beleverd.

Voncken ontvangt burgemeester in nieuwe bakkerij

KERKRADE/HEERLEN – Bakkerij Voncken heeft vorige week burgemeester Jos Som en wethouder Peter Thomas van economische zaken op bezoek gehad in de nieuwe bakkerij op het bedrijventerrein Rodaboulevard. Vanaf hier worden de zes winkels beleverd.

Op het bedrijventerrein hebben Frans en Piroschka Voncken aan de Wiebachstraat 13 een nieuwe bakkerij laten bouwen op een perceel van circa 3.000 vierkante meter. De bakkerij is sinds eind mei operationeel.

Prettiger werken
Frans Voncken: ‘Al mijn achtenveertig medewerkers zijn verhuisd vanuit de Sittarderweg in Heerlen waar de oude bakkerij staat, naar de nieuwbouw in Kerkrade. Op die drieduizend vierkante meter is het veel prettiger werken en lopen we elkaar niet langer in de weg. Er is zelfs ruimte genoeg voor dubbel zoveel personeel. Maar goed ook, want we hebben alweer nieuwe uitbreidingsplannen. Ik ben ervan overtuigd dat we nu voor een perfecte locatie hebben gekozen en we blijven toch maar mooi binnen Parkstad.’

Visie
Frans Voncken: ‘Een modern bedrijf vraagt om een eigentijdse bedrijfsvoering. Een bakker moet niet alleen kunnen bakken maar ook ondernemer zijn. Als je met een nieuwbouw bezig bent, kom je daar wel achter. Banken en verzekeraars behandelen je ook als een ondernemer, niet als ambachtsman.’

Op de foto
Frans en Piroschka Voncken

Reageer op dit artikel