nieuws

Parijse bakker Kayser promoot zelf bakken

Nieuws

OOSTERHOUT – Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In zijn boek ‘Buitengewoon brood zelf gebakken’ verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood.

Parijse bakker Kayser promoot zelf bakken

OOSTERHOUT – Ga zelf aan de slag en bak bijzondere broden. Dat is het devies van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In zijn boek ‘Buitengewoon brood zelf gebakken’ verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood.

Ook selecteerde Kayser, wiens boek wordt uitgegeven door Centrale Uitgeverij Deltas, een aantal broodgerechten zoals pizza’s, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld sint-jakobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf uitgetest met de broodmachine.’Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor uw zintuigen zijn,’ aldus Kayser. 
 
Auteur: Eric Kayser
ISBN: 9789044717570
Winkelprijs: € 16,95

Reageer op dit artikel