nieuws

Nieuwe dossiers op website NBC

Nieuws

WAGENINGEN – De website van het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) is uitgebreid met een aantal nieuwe dossiers over actuele onderwerpen in de bakkerijbranche. Zo is er veel praktische informatie te vinden over onder meer zout, acrylamide en foliumzuur.

Nieuwe dossiers op website NBC

WAGENINGEN – De website van het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) is uitgebreid met een aantal nieuwe dossiers over actuele onderwerpen in de bakkerijbranche. Zo is er veel praktische informatie te vinden over onder meer zout, acrylamide en foliumzuur.

De inmiddels 11 dossiers geven volgens Hanno Spanninga,  manager Marketing & Kenniscentrum bij het NBC snel inzicht in de vraag welke acties de bakker moet ondernemen. ‘We spelen met de dossiers in op actuele onderwerpen. Bakkers vragen zich bij wet- en regelgeving vaak direct af wat het voor hen betekent. Terecht. Op die vragen geven we een antwoord. Zo hebben we over zoutreductie een uitgebreide ‘Vraag & Antwoord’ samengesteld’, aldus Spanninga.

Een praktische insteek vormt de basis van ieder dossier. ‘Daarom bestaan de meeste dossiers onder meer uit concrete praktijktips, links naar relevante informatie op andere websites en eventuele downloads.’ Het aantal dossiers wordt de komende tijd verder uitgebreid. ‘Ook over bijvoorbeeld de nieuwe Hygiënecode komt in september een uitgebreid dossier,’ laat Spanninga weten. 

Voor een compleet overzicht van dossiers, zie www.nbc.nl/dossiers.

 

Reageer op dit artikel